Spring naar hoofd-inhoud

W123 - 200D silberblau 930 fabelhaft

ET:

KM:

Exterieur:

Interieur:

Brandstof:

Motor:

Herkomst:

Kwaliteitslabel:

Prijs:

29-12-1982
156.477
930 - silberblau
052 - stof blauw
Diesel
4 cil, 2 L, 60 PK
Duitsland
B
VERKOCHT SOLD

Traumhaft

Fabelhaft en zo lust ik nog wel een paar termen. Toen die binnenkwam was ik enthousiast. Toen die bij Hiemstra cosmetic car care vandaan kwam werd ik wederom enthousiast. Toen ik foto's begon te maken in het zonnetje werd ik wederom enthousiast. En toen ik de foto's op de computer bekeek werd ik weer enthousiast. Dus wanneer ik geen telefoon of mail krijg om deze bijzonder goed onderhouden klassieker ben ik niet verdrietig...

Overgenomen van de laatste eigenaar (geboren 1939 zie foto) die deze wonderschone 200D in 2005 in zijn bezit heeft gekregen en na 15 jaar trouwe dienst (in het begin meer dan de laatste tijd zie Nationale Auto Pas foto) pas afscheid durfde te nemen. Het scheelde geen haar bij de onderhandeling of hij had 'm alleen bij mij in de stalling gezet... Ik had al een vermoeden dat wanneer ik er later opnieuw over zou beginnen mijn positie zwakker zou zijn. Ik ben blij dat ie mij is gegund. De reden onder andere was dat ie hier liefde krijgt en mooi binnen staat zoals de afgelopen 15 jaren.

Helaas heeft de voormalige eigenaar geen onderhoudshistorie erbij anders dan de NAP uitdraai.  Maar de kilometers zit ik geen moment over in. Die laten zich meteen raden in deze conditie.