Spring naar hoofd-inhoud

StarCars & Coffee - - - Mercedes Treffen Surhuisterveen - - - Zondag 1 september 2024

mercedes

ET:

KM:

Exterieur:

Interieur:

Brandstof:

Motor:

Herkomst:

Kwaliteitslabel:

Prijs:

Surhuisterveen
2024
1 september
GRATIS
13.00 - 16.00u 

treffen
meeting
evenement
Star
Cars
Coffee
StarCars
&
Coffee
Surhuisterveen
friesland
groningen
drenthe
noord
nederland
van
liefhebbers

Mercedes treffen in Surhuisterveen;

Een Star Cars en Coffee voor alléén Mercedes fans waarbij alle soorten, leeftijden en types van Mercedes de toon zetten voor een gezellige middag. Eigenaren, rijders en liefhebbers weten elkaars pracht te waarderen en vermaken zich kostelijk door al het schoon die dag aanwezig. Van een voor de oorlogse cabriolet diesel tot de nieuwste SL, van een getunede 190 tot nieuwe AMG's, van een DTM race kopie van Klaus Ludwig tot de legendarische 500E of een Brabus. Oud en nieuw maar ook jong en oud weten elkaar te vinden in Surhuisterveen... 

"treffen" op z'n Duits, "meeting" op z'n Engels en "evenement" op z'n Nederlands; StarCars & Coffee...
Kort maar krachtig is het succes van de StarCars & Coffees. We willen het toegankelijk, gemoedelijk en gratis houden. Iedereen is welkom en of je nou met een splinternieuwe komt, of één van vijfhonderd euro, we delen allen dezelfde passie; die van het merk met de ster!

De StarCars & Coffee van 2017 trok veel Benzen en kreeg meer inhoud door de aanwezigheid van specialisten in poetsmiddelen, uitdeuken zonder spuiten (WSR Surhuisterveen), Mercedes miniatuur auto's, Advies Verzekerd en Egbert Laagland taxaties... Toen bleek echter wel dat het animo alsmaar groter wordt en daardoor industrieterrein de Lauwers te klein is voor 350 Mercedes-Benzen. 

De StarCars & Coffee op 2 sept 2018 in Surhuisterveen heeft daarom plaats gevonden op een stukje tuin van 22.000 m2 naast Klaas de Poel opslagbedrijf... U zult begrijpen dat zelfs wanneer er 1.000 Benzen langskomen we nu geen moeite meer hebben met beschikbare ruimte.... ;-)

Agenda van 2024;

13.00u arriveren Mercedes-Benzen bij Klaas de Poel en Naturel
Henk Mulder zal u welkom heten (ook geboren met een ster op z'n voorhoofd) en zijn enthousiasme uiten over uw aanwezigheid met uw Mercedes-Benz.

15.00u gaat het StarCars & Coffee team alle aanwezige Benzen bij langs om daaruit een selectie te maken van auto's die in de prijzen gaan vallen...
Epke de Poel van Naturel lifestyle gaat een "lady of the day" prijs beschikbaar stellen .


15.30u prijs uitreiking (beschikbaar gesteld door aanwezige bedrijven) en dankwoord namens het StarCars & Coffee team

16.00u EINDE Dat betekent niet automatisch sleutel omdraaien en vertrekken. Niemand stuurt u weg.

 

Éénmaal per jaar een vrijwillig treffen op eigen terrein op eigen risico 

Huishoudelijke meededeling; We gebruiken vanaf heden een koeienrestaurant voor het parkeren. U zult begrijpen dat koeien van puur gras houden en niet van afval, dit even ter info... :-)


 

Aanmelden bij de StarCars & Coffee groep om op de hoogte te blijven. Inmiddels telt die facebookgroep een kleine 3000 "leden" en komen er wekelijks nieuwe bij. Wanneer een volgend treffen is wordt op deze groep bekend gemaakt maar ook op deze pagina. Je kunt jezelf introduceren in de groep door een foto te plaatsen van je huidige DailyDriver, oldtimer, youngtimer of mocht je momenteel niet één hebben één uit je fotoalbum... 

Roots;

Al een paar succesvolle meetings sinds 2014 die keer op keer een succes bleken. Eerst bij Klaas de Poel totdat het terrein te klein werd (80 auto's), dus later op de andere kant van de loodsen bij "Lunchhuis de Lauwers" (geschikt voor zo'n 300 Benzen). Vanaf 2018 vanwege de ruimte op de tuin naast Klaas de Poel opslagbedrijf waar we kunnen groeien naar een 1.000+ dus spread the word. Het wordt steeds leuker... 

Star Cars & Coffee 29 mei 2016 (bekijk de berichten/foto's)
StarCars & Coffee 2 oktober 2016 (bekijk de berichten/foto's)
StarCars & Coffee 3 sept 2017  (bekijk de berichten/foto's)
StarCars & Coffee op 2 sept 2018 (bekijk de berichten/foto's)
StarCars & Coffee op 2 sept 2019 (bekijk de berichten/foto's)

( De eerste 17 foto's zijn van 2018. Daarna van 2017. Daarna van de 1e Star Cars & Coffee van 2016. De rest van de foto's van eerdere in 2015 )

Namensde vrijwilligers van de StarCars & Coffee groep; Klaas de P, Asmes D, Henk M, Jules H, Ate Klaas B, Gert Jan V en Geert Jan J,  willen we alle gasten alvast van harte welkom heten en alvast bedanken voor hun komst.