Spring naar hoofd-inhoud

W126 - 380SE silberblau leder creme

ET:

KM:

Exterieur:

Interieur:

Brandstof:

Motor:

Herkomst:

Kwaliteitslabel:

Prijs:

25-06-1982
86.162
930 silberblau
235 leder creme
Benzine
8 cil, 3,8 L
Duitsland
A

not for sale

Poeh waar moet ik beginnen...

 

Bij voorbaat het verhaal maar inkorten want anders loopt het weer gigantisch uit de hand...

En dan kom je na wat bladeren ineens je destijds zelfgemaakte website en visitekaartje tegen met nog de oude logo's... prachtig

Ooit kwam deze fantastische wagen met zo'n 50.000 km uit de omgeving München. Toen al in dubio of die wel ter verkoop moest worden aangeboden...

Maar toen ik besefte dat ie zo'n goed plekje zou krijgen deed het me ook wel weer goed. Meneer Nico reed alleen zomers met mooi weer en ieder jaar liet ie mij in Surhuisterveen even zien dat ie er goed op past. Dat noem je niet klandizie, dat noem je een band. En ieder jaar liet ik 'm weten interesse te hebben wanneer meneer Nico zou besluiten afstand te nemen.

En toen was het 2020 en Nico had samen met zijn vrouw besloten over te gaan tot het aanbieden van zijn schmuckstück aan mij. Daar hoefde ik uiteraard niet over na te denken. UITERAARD heb ik belang en van afschrijving was geen sprake dus heeft Nico alleen de onderhoudskosten e.d. hoeven af te boeken (daar rij je dan toch even 40.000 km bij...)

Ik heb Nico bedankt voor het vertrouwen destijds en wederom. We hebben veel langer de tijd genomen dan normaal bij aflevering (al loopt het hier soms wel es serieus uit de hand... ). Blijft toch emotioneel moment wanneer je na 10 jaar de sleutels inlevert en beseft dat je je waardevolle bezit achterlaat. Maar niet getreurd Nico. Mocht je dit lezen, je bent en blijft welkom de Duitse "jungfrau" te aanschouwen en als het zonnig weer is mag je er gerust een flink blok mee om.

U zult begrijpen dat deze wunderschöne einzelartiges schnuppe puppe nu bij zijn laatste eigenaar is.....

 

Sonderausstattung

430 - Hoofdsteunen achterin
440 - Tempomat (cruise control)
466 - Centrale vergrendeling
470 - ABS
504 - Rechterspiegel
534 - Antenne
570 - Armleuning
586 - Airconditioning en 4x el ramen
590 - Warmte werend glas getint
611 - Uitstapverlichting
640 - Lichtmetalen velgen barock 14 inch
682 - Brandblusser
812 - Luidsprekers achterin
000 - Radio