Spring naar hoofd-inhoud

W123 - 200D schuifdak mittelrot

ET:

KM:

Exterieur:

Interieur:

Brandstof:

Motor:

Herkomst:

Kwaliteitslabel:

Prijs:

26-08-1980
128.172
737 klassikweiss
037 mittelrot
diesel
4 cil, 2 L 60 PK
Duitsland
B+
€ 18.500,- ALL IN

Mittelrot...

In de categorie; “Die zou ik eigenlijk moeten bewaren” met Mittelrot interieur en schuifdak in uitmuntende conditie met 3 sleutels en de historie erbij dmv ingevuld wartungsheft. Kwam ooit met zo’n 40.000 km naar Nederland en heeft inmiddels 128.000 km ervaring. Rijdt fenomenaal en blijkbaar goed ingereden want echt traag vond ik 'm niet... En dat voor een oude strijder van 43 jaar oud. Maar waarom nou B+ en geen A of A- zou je zeggen. Dat komt omdat deze in het verleden zeer professioneel een dun laagje verf erbij heeft gekregen. Mijn vermoeden is lichte oneffenheden want de auto moest perfect en dat heeft ie zeker verdiend.

Ik kocht een andere W123 en toen ik de voormalige eigenaar naar huis bracht zei hij, laten we even mijn broer gedag zeggen, die heeft ook een mooie W123... Eenmaal daar aangekomen bedacht ik maar één ding. Die moet ook naar Surhuisterveen en zo kreeg ik twee oude strijders binnen de deuren op dezelfde dag :-)

Al meteen toen ik deze voor het eerst zag was ik al onder de indruk. Proefrijden was niet eens nodig. Het gevoel bij het plaatsnemen achter het stuur, beetpakken van stuur, pook en schakelaars gaf me meteen het gevoel dat het klopt. Daarvoor hoefde ik het onderhoudsboekje niet eens te zien.

Conclusie was dit is een Klaas de Poel auto. Daar kan mijn kentekenplaathouder wel op... Mooie aanwinst voor de verkoop, al vind ik stiekem niet verkopen zelfs nog een beter idee... Ik ook altijd met mijn gemengde gevoelens...

Bezichtiging alleen op afspraak
Inruil alle merken mogelijk

Aflevering ALL-IN dat wil zeggen inclusief groot onderhoud, nieuwe APK en met volle tank diesel

 

Sonderausstattung

411 - Schuifdak mechanisch
422 - Stuurbekrachtiging
534 - Antenne
561 - Versterkte voorstoel
000 - Radio Blaupunkt Coburg