Spring naar hoofd-inhoud

W124 - 500E

ET:

KM:

Exterieur:

Interieur:

Brandstof:

Motor:

Herkomst:

Kwaliteitslabel:

Prijs:

10-06-1992
271.000
702-rookzilver
273-brasil leder
Benzine
V8 5L 326 PK
Duitsland
B

VERKOCHT SOLD

Aardig dossier opgebouwd..

Also also... Is dat dan goed of slecht nieuws? Slecht voor degenen die de rekeningen hebben betaald. Goed nieuws voor degene die nu eigenaar is... Wat er nieuw op en aan zit hoeft niet meer gedaan te worden en dat scheelt bij deze 500E een vermogen ! Een faktuur van dikke 5 mille, een dikke 6 mille en dan nog het standaard onderhoud. Bougies zijn bij 263.000 al vervangen alsmede de radiateur. Als je de foto's ziet van rekeningen en documentatie begrijp je wat ik bedoel met een opgebouwd dossier... Daar aan toe gevoegd in 2016; Distributieketting nieuw. Automaat "gereviseerd". Totale kostenplaatje wederom een kleine 5 mille.

De conditie laat zich raden door de foto's. Niet alleen technisch maar ook optisch is er in het verleden geld in gestoken. Ik noem even een paar mooie frisse koplampen twv 700,- euro.
Carrosserie en interieur doen je niet vermoeden dat de teller al de tweeënhalve ton is gepasseerd...

 

 

Veel is standaard

Veel accessoires waren bij de 500E standaard. Een lijstje maken heeft in dit geval ook geen zin omdat bepaalde opties niet worden gemeld maar er wel opzitten zoals de airconditioning en de tempomat. Wat nog genoemd zou mogen worden zijn wortelnotenhouten interieurdelen, lederen stuurwiel en versnellingshandle, stoelverwarming, elektrische ramen, schuif- kanteldak en coupé sitze achterin, armleuning en elektrisch verstelbare voorstoelen.