Spring naar hoofd-inhoud

W115 - 220 /8 automatic

ET:

KM:

Exterieur:

Interieur:

Brandstof:

Motor:

Herkomst:

Kwaliteitslabel:

Prijs:

16-07-1971
141.877
158 beige
Stof/MB-tex
benzine
4 cil, 2,2 L 105 PK
Oostenrijk
B-
€ 21.500,- ALL IN

Mooi rood is niet lelijk..

Dat bewijst deze oude strijder wel weer... Van echt rood wil ik niet spreken. Rood/Bruin lijkt me een gepaste beschrijving. Immers zijn foto's altijd net even wat anders dan de werkelijkheid dus aanschouwen in Surhuisterveen is de beste optie.

Is ie 24-karaats ? Nee
Is ie eerste lak ? Nee
Is ie met boekjes ? Nee
Is ie wel mooi dan ? JAAAA

Helaas zijn er geen onderhoudsboekjes of historie bij tot 2011. Daarna is middels rekeningen en APK (Tüv) rapporten duidelijk wat het verloop in kilometers is. Aangezien er geen tonteller destijds in zat blijft de werkelijk gelopen stand gissen maar naar naar mijn inschatting is 141.000 km zéér aannemelijk.

Echt een hele leuke W115 benzine met automaat en een fantastisch interieur. Chroom ziet er top uit. Alles mooi heel. Alleen is die in het verleden al eens opnieuw in de lak gezet en wanneer je heel nauwkeurig gaat kijken zul je dat opmerken. Op de laatste foto's (op de site) zie je behoorlijk uitvergroot twee oneffenheden. Voor wie zich daaraan stoort zal er nog even wat liefde nodig zijn bij een specialist. Oplossing in overleg.

Wordt in Nederland afgeleverd inclusief groot onderhoud en nieuwe APK op Nederlands kenteken. Voor een liefhebber in buitenland kan deze oldtimer tegen minderprijs worden geleverd met Oostenrijkse papieren zonder onderhoud of APK.