Spring naar hoofd-inhoud

W460 - 280GE Lang rood 1980

ET:

KM:

Exterieur:

Interieur:

Brandstof:

Motor:

Herkomst:

Kwaliteitslabel:

Prijs:

02-07-1980
94.032
3002 karminrot
stof zwart bruin
Benzine 6 cil.
2,8 L  156 PK
Duitsland
D-

€ 19.950,- marge

Rijdende container...

Veel te leuk om niet zelf aan te bieden maar dan wel onder label D- vanwege de niet onberispelijke conditie waarbij je puntjes van kritiek moet nemen zoals ze zijn. De wel bekende delen aan de achterkant zoals plaatwerk rondom verlichting en onderkant/binnenkant deuren zijn bij deze G-klasse goed. Echter een paar beginnende plekjes op de carrosserie zijn aanwezig (niet storend) en de onderkant is aandacht nodig van een plaatwerker. Mijn inschatting enkele honderden euro's erbij om het te fixen.

Wanneer deze 280GE label C of B zou hebben/krijgen praat je over een verkoopprijs van 30 tot 35.000,- (Ik verbaas me er zelf ook over dat ze zo duur zijn geworden de laastste jaren, al zijn ze nooit echt goedkoop geweest) Vergelijkbare online voorbij zien komen waar men gerust 40+ voor vraagt en waarbij ik zelfs op de foto's al oneffenheden tegen kwam...

Technisch bekeken niks storends kunnen ontdekken maar voor wie nog nooit een G-klasse van 45 jaar oud heeft gereden, verwacht nou niet dat ie als een S-klasse rijdt... al rijdt en zit ie vele malen beter dan een Land Rover Defender van dezelfde leeftijd...  ;-)

Simpelweg aanschouwen en proefrijden om er een beeld bij te vormen. Geen tonteller dus kilometerstand niet aantoonbaar, waarschijnlijk 194.000 km. Binnenkant deuren lijkt oranje maar dat komt vanwege de inval van de zon... :-)

APK 10-2025

Inruil alle merken mogelijk
Bezichtiging alleen op afspraak

Zo mee, geen onderhoud of andere beloftes. Ik heb mijn zinnen op iets anders leuks gezet, anders had ik deze tot in de puntjes klaargemaakt want daar is deze rode container leuk genoeg voor...